BANK • PEŁNY PODGLĄD
Ciekawostka: The average lifespan of an eyelash is five months
Bezużyteczne Fakty • uselessfacts-api
ŹRÓDŁA I DOWODY
9 zapisanych źródełEvidence: 58 • authority: 80
Table 3: Average values for Body weight, Body Mass Index and Waist circumference at baseline and after six months in the five groups stratified by initial systolic blood pressure.
Otwórz źródło ↗Evidence: 58 • authority: 80
Table 4: Average values for walking speed at baseline and after six months in the five groups stratified by initial systolic blood pressure.
Otwórz źródło ↗Evidence: 51 • authority: 80
Otwórz źródło ↗Evidence: 51 • authority: 80
Figure 2: Box plots of daily steps average over 3 months by different time (3 months intervals).
Otwórz źródło ↗Evidence: 51 • authority: 88
Five dazzling new species of eyelash vipers discovered in Colombia and Ecuador. Tweet A group of scientists led by researchers of <strong> Khamai Foundation </strong> discovered five dazzling new species of eyelash vipers in the jungles and cloud forests of Colombia and Ecuador.
Otwórz źródło ↗Evidence: 51 • authority: 88
Five dazzling new species of eyelash vipers discovered in Colombia and Ecuador. Tweet A group of scientists led by researchers of <strong> Khamai Foundation </strong> discovered five dazzling new species of eyelash vipers in the jungles and cloud forests of Colombia and Ecuador.
Otwórz źródło ↗Evidence: 51 • authority: 72
The Andean condor (Vultur gryphus) is a South American New World vulture and is the only extant member of the genus Vultur. It is found in the Andes mountains and adjacent Pacific coasts of western South America. With a maximum wingspan of 3.3 m (10 ft 10 in) and weight of 15 kg (33 lb), the Andean condor is one of the largest flying birds in the world, and is generally considered to be the largest bird of prey in the world. One of two species commonly referred to as condors, it is a large black vulture with a ruff of white feathers surrounding the base of the neck and, especially in the male, large white patches on the wings. The head and neck are nearly featherless, and are a dull red col…
Otwórz źródło ↗